dissabte, 13 d’octubre de 2007

GIRELLA - ARAGÓ




Ingredients:
Arròs.
Talls de pernil gras.
Tripes de xai.
Ous.
Molla de pa.
All.
Julivert.
Un os de pernil.
Sal.
Pebre.
Preparació:
Es prepara una pasta amb arròs, talls de pernil gras, ous batuts, molla de pa feta engrunes, all, julivert, sal i una mica de pebre, tot ben remenat.
Aquesta pasta s’emboteix en tripes d’un xai bullides i ben netes, que es cusen perquè no s’escapi l’arròs.
No s’han d’omplir gaire perquè després s’han de bullir i l’arròs creix molt.
Ho bullim tot plegat amb un os perquè hi doni més gust.
Quan traiem les girelles de l’olla s’han d’escórrer bé i, un cop fredes, ja es poden tallar a rodanxes.
Després, les hem de fregir, arrebossades amb ou.

1 comentari:

anirac ha dit...

ei!! que aquest embotit tambe es fa als pallars i també es diu girella!!
uhmmm! és molt bo!!