dissabte, 13 d’octubre de 2007

BIGOLI IN SALSA (ESPAGUETTIS LLARGS) - ITÀLIA


Ingredients:
6 cullerades d’oli d’oliva verge.
8 filets d’anxova.
Pebre negre fresc.
2 tasses de ceba tallada petita.
Una copa de vi blanc sec.
Mig quilo de pasta fresca Bigoli.
Dues cullerades de fulles de julivert tallades molt fines.
110 grams de formatge Parmigiano-Reggiano fresc ratllat.
Preparació:
Bullir la pasta al dente.
En una paella gran, a foc mig, posar l’oli d’oliva.
Tallar molt finament les anxoves i amb la fulla del ganivet aixafar-les i fer-ne una pasta.
Afegir-ho a l’oli, posar-hi pebre i sofregir durant un minut.
Afegir les cebes també amb pebre i sofregir quatre minuts fins que estiguin rosses.
Afegir el vi i deixar que bulli durant dos minuts.
Afegir la pasta, sal i pebre i sofregir fins que s’escalfi.
Treure del foc.
Afegir el julivert i el formatge i remenar bé.
Servir la pasta al plat de cada persona.