dissabte, 13 d’octubre de 2007

CUSCÚS AMB CARN I VERDURES - MARROC


Ingredients:
Sèmola.
Verdures variades al gust del consumidor, com pastanaga, carbassó, ceba, carbassa, naps, all.
Carn per estofar.
Salsa de tomàquet
Preparació:
D’una banda es prepara la sèmola, que es remulla en un bol amb una mica d’aigua tèbia i es remena amb la punta dels dits de forma circular perquè tota la sèmola s’humitegi uniformement.
Després, amb la punta dels dits, es treballa la pasta resultant tot fent boletes.
Es retira sobre un drap de cuina i, si cal, es torna a repetir la mateixa operació de fer boletes amb els dits i es deixa assecar.
D’altra banda, es prepara una carn estofada amb les verdures que triem al gust. Normalment, es posa pastanaga, carbassó, naps, ceba i all. També es pot posar carbassa.
El cuscús se serveix en un bol la sèmola i en un plat la carn i les verdures. Cada persona se’l pot barrejar o menjar per separat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

gracies per publica aquesta web m'agradat molt, la foto es adecuada i els ingredients també.