dissabte, 13 d’octubre de 2007

GAMBES I MANGOS AL CURRI - REGNE UNIT


Ingredients:
Dos mangos.
Curri en pols.
Llet de coco.
Coco ratllat.
Xili.
Una pastanaga.
Dues cebes.
Dos apis.
Gambes.
Preparació:
Agafa dos mangos. Els peles i els talles a trossets.
Amb un fas un puré barrejat amb curri en pols, llet de coco, coco ratllat, una mica de xili en pols i una mica d’aigua.
Agafes una pastanaga, dues cebetes i dos troncs d’api. Els peles i els talles en daus.
Salteges les hortalisses en un wok amb una mica d’oli i hi afegeixes gambes pelades i el purè. Ho deixes que es faci durant vuit minuts.
Mentre esperes (remenant de tant en tant), barreges curri en pols amb el suc de mitja llimona, cinc cullerades d’oli (de qualitat), una mica de sal i pebre.
Poses tot el que hi havia en el wok en un bol, hi afegeixes els trossos de mango, hi poses la salsa de curri al damunt i, voilà, és la bomba!