dissabte, 13 d’octubre de 2007

CREPS DE PASTANAGA - FINLÀNDIA


Ingredients:
600 grams de pastanagues.
6 dl. de llet.
3 dl. de farina.
2 cullerades soperes d’oli.
2 ous.
1 cullerada de cafè (o menys).
Sal.
Pebre blanc.
1 cullerada de d’orenga.
Oli i mantega per fregir.
Preparació:
Barrejar la farina amb llet i deixar reposar la massa uns 30 minuts.
En un recipient amb poca aigua, bullir les pastanagues sense pell. No cal bullir-les massa. És millor que quedin al punt.
Després, ratllar-les.
Un cop ratllades, les barregem amb la massa feta amb farina i llet.
A continuació, afegir els altres ingredients: dos ous, una cullerada de cafè, la sal, el pebre blanc i l’orenga.
Un cop ben barrejat tot, posem una paella al foc amb oli i mantega i fregim petites porcions de la massa estenent-les a la paella, perquè les creps quedin ben fines.
Les creps de pastanaga es mengen amb melmelada o amb una amanida verda.