dissabte, 13 d’octubre de 2007

PASTÍS DE TOMAQUET - FRANÇA


Ingredients:
Massa de pasta brisa.
Mostassa forta de Dijon.
Formatge gruyère o emental.
Tomàquets.
Preparació:
Agafes una massa de pasta brisa de les que vénen preparades, l’estens i la cuines tal i com recomanen les instruccions.
Després untes el seu interior amb mostassa forta de Dijon (és l’única vàlida per a aquesta recepta).
Després recobreixes l’interior amb llenques de formatge gruyère, o emental.
Finalment col·loques els tomàquets tallats a rodanxes com si fessis un pastís de poma.
Ho poses tot plegat al forn durant una hora a 180 graus.
Quan estigui ho treus i esperes que es refredi una mica per servir-ho.
Se serveix acompanyat d’una amanida d’enciams variats, acompanyada de salsa vinagreta i mostassa. Per fer aquesta salsa les proporcions són les següents: una cullerada de mostassa de Dijon, una de vinagre i tres d’oli. Bon appétit!