dissabte, 13 d’octubre de 2007

POP A LA GALLEGA - GALÍCIA



Ingredients:

1 pop de 2 kg
6 patates grosses (cachelos)
1 ceba petita
2 fulles de llorer
1 cabeça d'alls seca
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 culleradeta de pebre vermell mòlt picant
oli d'oliva verge extra
cristalls de sal Maldon
3 claus d'olor
5 llavors d'anís

Preparació:


Preparació: 10 minuts
Cocció 120 minuts

Procediment:

1. Congeleu el pop el dia abans.
2. L'endemà, poseu-lo en aigua freda en una cassola amb la ceba, els claus, les llavors d'anís, les patates ben netes però amb la pell, les fulles de llorer i la cabeça d'alls.
3. Feu-ho bullir a foc lent.
4. Quan arrenqui el bull, tapeu-ho i deixeu-ho coure 45 minuts.
5. Deixeu-ho refredar.
6. Quan sigui fred, talleu el pop i les patates.
7. Barregeu els pebres vermells.
8. Per servir-lo, escalfeu el pop i les patates, poseu-ho en un plat, escampeu-hi els pebres, una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la recepta no lliga amb la foto i el títol

aces ha dit...

Gràcies per l'avis. Ara mateix ho rectifico.