dissabte, 13 d’octubre de 2007

ROSQUES D'ANÍS - MÚRCIA


Ingredients:
Oli d’oliva.
Anís.
Farina.
Pell de taronja.
Sucre mòlt.
Preparació:
Per fer la massa, barregem mig got d’oli d’oliva amb mig got d’anís i hi anem afegint farina a poc a poc alhora que amassem la pasta resultant amb les mans.
Quan la massa ja està feta, que ja es pot manipular fàcilment, s’agafen petites porcions i, fregant-les amb els palmells de les mans, els hi donem una forma allargada, com un xurro.
Després s’uneixen les puntes de manera que es converteixin en rosques i es col·loquen sobre una superfície enfarinada.
A continuació, en una paella, escalfem oli d’oliva amb una mica de pell de taronja, perquè li doni bon gust, i fregim les rosques.
Un cop fregides, espolsem per sobre sucre mòlt i ja es poden servir.