dissabte, 13 d’octubre de 2007

CURRI VERD TAILANDÈS - TAILÀNDIA


Ingredients:
250 g de tofu (formatge de soja) tallat en daus d’1 cm.
1 o 2 cullerades de pasta de curri tailandès verd.
1 tassa (250 ml.) de llet de coco.
1 pebrot verd tallat a tires fines.
100 gr. de pèsols.
200 gr. de brots de bambú.
1 pastanaga tallada a rodanxes diagonalment.
3 o 4 carbassons petits tallats en rodanxes.
2 cullerades de salsa de soja.
50 gr. de brots de soja.
Preparació:
Deixar tofu que reposi en la salsa de soja durant 20 minuts, i escórrer.
Escalfar una cullerada d’oli en una paella mitjana i fregir la pasta de curri durant un minut.
Afegir 125 ml. de llet de coco, el tofu, i totes les verdures menys els pèsols i els brots de soja.
Bullir lentament durant 5 minuts.
Afegir la resta de la llet de coco, portar a ebullició, reduir la temperatura i bullir lentament fins que les verdures quedin gairebé tendres.
Afegir els pèsols i els brots de soja.
Cuinar de 5 a 10 minuts més.
Servir amb arròs i salsa de chutney.