dissabte, 13 d’octubre de 2007

BOUNESCHLUPP ( SOPA DE MONGETA TENDRA) - LUXEMBURG


Ingredients:
500 gr. de mongeta tendra llarga.
Patates.
2 dl. d’aigua.
1 pastanaga.
250 gr. de cansalada fumada.
1/4 l. de llet.
1 ceba.
1 porro.
1 all rodó.
1/8 l. De nata
Oli.
Preparació:
Rentar i tallar a trossos la mongeta tendra i les patates.
Pelar y tallar en juliana la ceba, el porro i l’all rodó.
Bullir aigua amb oli i llençar-hi les mongetes, la ceba, el porro i l’all, i ho deixem coure 45 minuts.
Afegir aigua i la cansalada fumada. Deixar coure durant una hora.
Afegir les patates trossejades en petits daus.
Al final de la cocció retirar la cansalada fumada, tallar-la i tonar-la a llençar a la sopa.
A continuació afegir la llet.
I just abans de servir afegir la nata líquida.
La sopa es pot acompanyar de crêpes de patata o gofres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aquesta pagina m'ha ajudat a fer un trevall per a l'escola moltes gracies