dissabte, 13 d’octubre de 2007

PATATES AMB XORIÇ, A LA RIOJANA - LA RIOJA


Ingredients:
Patates.
Xoriç.
Alls.
Llorer.
Julivert.
Oli.
Preparació:
Es pelen les patates, es renten i es fan a trossos de la mida d’una nou, clavant un ganivet i trencant-les sense tallar.
Posem oli en una cassola i fregim els alls pelats i el xoriç, tallat en quatre trossos.
A continuació, s’afegeixen els trossos de patata i es cobreixen amb aigua fredas, amb dos dits per sobre d’elles.
S’afegeix la fulla de llorer, segons els gustos, ja que hi ha gent a qui no li agrada aquest sabor.
Es posen a coure a foc moderat i a mitja cocció s’hi afegeix una picada que hem fet amb una dent d’all i un manat de julivert.
S li dóna el punt de sal i quan les patates queden ben cuites es retiren del foc, es deixen reposar cinc minuts i se serveixen.