dissabte, 13 d’octubre del 2007

PATACÓN PISAO - COLÒMBIA


Plat típic de la costa atlàntica de Colòmbia. Ideal per acompanyar peix, carn, parrillades o només amb guacamole.

Ingredients:
Plàtan de fregir molt verd (plátano macho).
Oli per fregir.
Aigua i sal.
Preparació:
Es pelen els plàtans amb compte de no trencar-los per dins i es tallen en rodanxes, aproximadament sis per plàtan.
Es deixen una mica en aigua freda amb sal.
S’escalfa oli abundant en una paella i es fregeixen molt poc temps, tot just per donar-los un to groguenc per tots dos cantons.
Es treuen i s’aixafen amb una fusta o recipient pla amb compte de no trencar-los.
Es tornen a fregir en oli calent i es retiren quan adquireixin un aspecte cruixent.
Truc: Si es desitja, just en el moment de treure’ls s’hi pot afegir un polsim de sal o all mòlt i orenga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)